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From Bean to Umami - Crafting artisanal Miso. During the Japanese fermentation masterclass led by Greta, who is both chef and fermenter, having previously fermented at Michelin restaurant in Copenhagen and fermentation lab located in Berlin, its participants will learn the art of miso making at home and its regional differences. This teaching will focus on explaining its journey to Japan, the nutritional benefits of miso consumption and in general about fermentation as a holistic practice. We will study extensively about how to choose the most nutrient dense ingredients for your miso like quality of rice, barley, the beans and salt. And of course, every participant will have a jar of their own made miso to take home to.
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DE
Von der Bohne zum Umami – Herstellung von handwerklich hergestelltem Miso.
In der japanischen Fermentations-Masterclass unter der Leitung von Greta, die zuvor als Köchin in einem Michelin-Restaurant in Kopenhagen und einem Fermentationslabor in Berlin fermentiert hat, lernen die Teilnehmer die Kunst der Miso-Herstellung zu Hause und die regionalen Unterschiede kennen. Der Schwerpunkt dieses Kurses liegt auf der Erklärung des japanischen Ursprungs, den
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From Bean to Umami - Crafting artisanal Miso. During the Japanese fermentation masterclass led by Greta, who is both chef and fermenter, having previously fermented at Michelin restaurant in Copenhagen and fermentation lab located in Berlin, its participants will learn the art of miso making at home and its regional differences. This teaching will focus on explaining its journey to Japan, the nutritional benefits of miso consumption and in general about fermentation as a holistic practice. We will study extensively about how to choose the most nutrient dense ingredients for your miso like quality of rice, barley, the beans and salt. And of course, every participant will have a jar of their own made miso to take home to.
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DE
Von der Bohne zum Umami – Herstellung von handwerklich hergestelltem Miso.
In der japanischen Fermentations-Masterclass unter der Leitung von Greta, die zuvor als Köchin in einem Michelin-Restaurant in Kopenhagen und einem Fermentationslabor in Berlin fermentiert hat, lernen die Teilnehmer die Kunst der Miso-Herstellung zu Hause und die regionalen Unterschiede kennen. Der Schwerpunkt dieses Kurses liegt auf der Erklärung des japanischen Ursprungs, den ernährungsphysiologischen Vorteilen des Miso-Konsums und allgemein auf der Fermentation als ganzheitlicher Praxis. Wir werden uns ausführlich damit befassen, wie man die nährstoffreichsten Zutaten für Miso auswählt, wie z. B. die Qualität von Reis, Gerste, Bohnen und Salz. Und natürlich darf jeder Teilnehmer ein Glas selbstgemachtes Miso mit nach Hause nehmen.
Workshop-Sprache: Englisch
Übersetzt mit DeepL.com (kostenlose Version)
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